Firan in gesprek op het Nationaal Woning Congres

Op woensdag 30 januari gaat Firan in een rondetafelsessie in gesprek over de inzet  van lokale energiebronnen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. De rondetafelgesprekken zijn onderdeel van het Nationaal Woning Congres, een dag waarop alle stakeholders op het gebied van woningbouw en woningbeheer samenkomen.

Tijdens het Nationaal Woning Congres kijken woningcorporaties, provincies en gemeenten, projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers gezamenlijk naar de kansen en uitdagingen die er liggen in de huidige én toekomstige woningmarkt. Er wordt aandacht besteed aan thema’s zoals het aardgasverbod bij nieuwbouw, duurzaam wonen en de woonagenda. Het programma bestaat uit diverse sprekers, rondetafelgesprekken omtrent relevante thema’s en een netwerkborrel.

Lokale bronnen voor uw (ver)bouwproject

Firan is partner van het Nationaal Woning Congres en faciliteert op 30 januari twee rondetafelsessies. De insteek: hoe kun je lokale energiebronnen inzetten voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. In de gesprekken delen we kennis en ervaringen en vertellen we over bijvoorbeeld de kansen van lage temperatuurnetten voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Of hoe u kunt inschatten of lokale bronnen in te zetten zijn voor uw nieuwbouw- en/of renovatieproject.

Zien we u daar?

De ronde tafelgesprekken met Firan vinden plaats op het Nationaal Woning Congres op woensdag 30 januari en starten om 11.35u en 12.10u. Voor tickets en meer informatie over het Nationaal Woning Congres kunt u terecht op https://www.sbo.nl/woningcongres/.

Delen op social media
Meer weten?
Duurzaam lokale energie uitwisselen? Firan ondersteunt hierbij! Wij helpen lokale partijen met de realisatie van open en onafhankelijke energie infra.