Kennis en ervaringen delen op het Nationaal Warmte Congres

Kennis delen: daar komen slimme warmte- en energieoplossingen van. Daarom is Firan op donderdag 28 november aanwezig op het Nationaal Warmte Congres in Eindhoven. Met twee kennistafels gaan we hier in gesprek met belanghebbenden binnen de warmtetransitie.

Het Nationaal Warmte Congres vindt dit jaar plaats op donderdag 28 en vrijdag 29 november in het Evoluon in Eindhoven. Verschillende sprekers vertellen over hun ervaringen, inzichten en visies over alle ontwikkelingen binnen de warmtesector.

Klimaatakkoord

Zeker nu de uitvoering van het Klimaatakkoord eraan komt, is het delen van kennis van groot belang. De do’s en don’ts, concrete handvatten en ideeën uit meer dan 60 praktijkvoorbeelden. Je hoort ze op het Nationaal Warmte Congres.

Kennistafels Firan

Op donderdag 28 november staat Firan paraat om kennis en ervaringen te delen over ‘Riothermie in een woningbouwproject’ en ‘De rol van gemeenten en woningbouwcorporaties in warmtesystemen’. Deze twee onderwerpen bespreken we uitgebreid aan de hand van vragen en stellingen. Om 12.05 uur en 12.40 uur gaan de sessies met Firan van start bij kennistafel 4 en 15.

Meer informatie over het programma van het Nationaal Warmte Congres 2019 vind je hier.

Meer weten?

Duurzaam lokale energie uitwisselen? Firan ondersteunt hierbij! Wij helpen lokale partijen met de realisatie van open en onafhankelijke energie infra.

Wat te doen met de overtollige warmte van je gebouw? Ruilen met de buurman voor kou! Museum Hermitage Amsterdam levert de warmte aan de kassen van de botanische tuinen Hortus Botanicus en krijgt er koude voor terug. Een gunstige samenwerking voor beide portemonnees en een jaarlijkse CO2-besparing vergelijkbaar met de uitstoot van 38 huishoudens.