Ontdek de zonne-energie voor de wereld van morgen tijdens The Solar Future

De Nederlandse en internationale klimaatdoelstellingen betekenen dat er steeds meer initiatieven komen om duurzame energie op te wekken. Hoe gaat het huidige elektriciteitsnetwerk om met het groeiende aanbod van zonnestroom? Wat zijn de uitdagingen en oplossingen voor ontwikkelaars van zonneparken? Op 23 september gaat Firan hierover tijdens The Solar Future in gesprek met koplopers in de energietransitie.

Het internationale event The Solar Future 2020 vindt op 23 en 24 september plaats in Utrecht (en online). Ruim 350 professionals die zijn betrokken bij de energietransitie wisselen er expertise en ervaringen uit. Toonaangevende sprekers zoals Ad van Wijk, Jan Rotmans en Teun Bokhoven delen inzichten in de issues, visies, innovaties en best practices op het gebied van zonne-energie.

Firan over slimme aansluitingen voor zonneparken

Haike van de Vegte van Firan leidt op 23 september een workshop over slimme aansluitingen voor de zonneparken van de toekomst. Aan bod komen alle technische, juridische, organisatorische en financiële aspecten van slimme netaansluitingen om projecten met zonne-energie tot een succes te maken.

In de workshop van Firan maakt u kennis met de nieuwe renewable energy matching tool, die dankzij unieke data-analyse praktische handreikingen geeft om directe koppelingen te realiseren tussen wind- en zonneparken, en tussen producenten en afnemers van zonnestroom. Daarnaast brengen we u op de hoogte van de mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van alternatieve netaansluitingen – en de financiële en praktische voordelen die dat oplevert.

Met korting naar The Solar Future

Als relatie van Firan ontvangt u 10% korting op deelname aan The Solar Future met de code: TSFNL20-FIRAN10.

Meer informatie over de onderwerpen en sprekers van The Solar Future 2020 vindt u op de website van The Solar Future.

Delen op social media