Vacature Realisatiemanager

De duurzame wereld van morgen begint vandaag met Firan, de infra-specialist voor nieuwe energie binnen de Alliander-groep. Heb jij warmte, koude, stoom, duurzame gassen en CO2 door je aderen stromen? Dan maken we graag kennis.

Welkom bij Firan

Firan ontwikkelt, financiert, realiseert en beheert open en onafhankelijke warmtenetten voor het transport en de uitwisseling van nieuwe energie. Dat doen we mét en vóór lokale partijen zoals gemeenten, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Samen maken we echt werk van de energietransitie en dragen we bij aan toekomstbestendige, gasloze energievoorzieningen voor iedereen. En daarin ga jij een belangrijke rol spelen.

Wat ga jij doen?

Bij Firan zijn we niet alleen scherpe denkers, we zijn ook echte doeners. We verwachten dan ook wat van je als realisatiemanager. Samen met je projectteam ben je van eerste idee tot en met de realisatie van warmtenetten verantwoordelijk voor je eigen projecten. Daarbij onderhoud je nauwe contacten met alle betrokken partijen zoals projectontwikkelaars, aannemers, overheden, energieleveranciers en belangengroepen en zorg je ervoor dat jouw projecten volgens afspraak en binnen de gestelde tijd en budget gerealiseerd worden.

Wat breng je mee?

Altijd verder komen. Dat is de drive waarmee Firan de energietransitie in goede banen wil leiden. Die passie heb jij natuurlijk ook. Je bent een projectmanager met minimaal 5 jaar ervaring in complexe projecten, technisch geschoold, communicatief sterk en besluitvaardig. Je hebt geen problemen met het stellen van prioriteiten en blijft ontspannen bij het idee dat je verantwoordelijk bent voor de uitvoering van meerdere projecten tegelijk.

Jij in het kort

  • Je hebt een diploma van ingenieur of een bachelor werktuigkunde/elektromechanica, of gelijkwaardig door ervaring (academisch ingenieursniveau)
  • Jouw interesse voor het vakgebied energie kent geen grenzen
  • Je bent (al) een expert in warmtenetten of je wil er alles over leren
  • Je hebt ervaring met het realiseren van complexe projecten in de techniek en bij voorkeur in de energietechniek en/of infrastructuur
  • Je hebt een passie voor duurzaamheid, maar met een zakelijke instelling

Wat je van Firan mag verwachten

Als realisatiemanager krijg je een uitdagende en bepalende rol in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Een rol, waarin je je passie voor duurzaamheid en commercie kunt combineren en waarin je daadwerkelijk vorm kunt geven aan de duurzame wereld van morgen. Uiteraard kun je rekenen op een prima salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden. Plus alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en persoonlijke ontwikkelprogramma’s.

 

Solliciteren?

Word jij onze nieuwe collega? We zijn heel benieuwd. Klik op de ‘solliciteer-button’ en stuur ons je cv en motivatiebrief. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jan Breedveld, Manager Realisatie en Projecten. Je kunt hem bereiken op+31 6 52504241. Een assessment en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.