Vacature Senior Businessontwikkelaar

De duurzame wereld van morgen begint vandaag. Mét Firan, de infra-specialist voor nieuwe energie binnen de Alliander-groep. Heb jij warmte, koude, stoom, duurzame gassen en CO2 door je aderen stromen? Dan maken we graag kennis.

Welkom bij Firan

Firan ontwikkelt, financiert, realiseert en beheert open en onafhankelijke warmtenetten voor het transport en de uitwisseling van nieuwe energie. Dat doen we mét en vóór lokale partijen zoals gemeenten, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Samen maken we werk van de energietransitie en dragen we bij aan betaalbare, toekomstbestendige, aardgasloze energievoorzieningen. En daarin kun jij een belangrijke rol spelen.

Wat ga jij doen?

Bij Firan zijn we niet alleen scherpe denkers, we zijn ook echte doeners. Als senior businessontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het proces vanaf het identificeren van leads tot en met de Financial Close van het project en de overdracht naar onze afdeling Realisatie. Daarbij onderhoud je nauwe contacten met alle betrokken partijen zoals woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers, overheden, energieleveranciers en bronontwikkelaars.

Jij in het kort

  • Je hebt een HBO of WO opleiding in een technische of economische/financiële richting
  • Jouw interesse voor het vakgebied energie kent geen grenzen
  • Je hebt een groot netwerk dat goed bruikbaar is in deze sector
  • Je hebt veel ervaring met gestructureerd projectmanagement
  • Je hebt een passie voor duurzaamheid, maar met een zakelijke instelling
  • Aan de twinkeling in je ogen kunnen we zien dat je elke dag wil bijleren om samen met je collega’s grenzen te verleggen

Wat je van Firan mag verwachten

Als senior businessontwikkelaar krijg je een uitdagende en bepalende rol in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Een rol, waarin je je passie voor duurzaamheid en commercie kunt combineren en waarin je daadwerkelijk vorm kunt geven aan de duurzame wereld van morgen. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 11 of 12, afhankelijk van kennis en ervaring (max € 6.721,- o.b.v. 38 uur in schaal 11 en € 8.201,- o.b.v. 38 uur in schaal 12). Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Plus alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en persoonlijke ontwikkelprogramma’s.

Solliciteren?

Word jij onze nieuwe collega? We zijn heel benieuwd. Klik op de ‘solliciteer-button’  en stuur ons je cv en motivatiebrief. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Detlef Meijer, Manager Business Development. Je kunt hem bereiken op +31 6 21142830. Een assessment en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.