Eigentijdse infra-oplossingen voor nieuwe energie

Samen doen en samen maken

Als de specialist in infra voor nieuwe energie van Alliander maakt Firan de duurzame energie van de toekomst toegankelijk voor iedereen. Samen met gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, energieproducenten en andere partners werken we aan slimme energie-oplossingen voor gebouwen, gebieden en gemeenten.

We ontwikkelen, realiseren en exploiteren de infrastructuren voor warmte, koude, waterstof, duurzame gassen en zon- en windenergie die klaar zijn voor de wereld van morgen.

Expert in het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van energie-infrastructuren

Onze warmtenetten met onafhankelijk netbeheer staan open voor verschillende leveranciers, bronnen en gebruikers. Onze lokale energienetwerken maken slim gebruik van waterstof, duurzame gassen en zon- en windenergie.

Het Grid Control Platform van Firan zorgt voor de continue analyse, monitoring en sturing van lokale energiestromen, wat zorgt voor duurzame, betrouwbare en betaalbare energie.

Wij zijn Firan

Video afspelen

Ons team is aan de slag met alle technische, juridische, organisatorische en financiële aspecten van de infra voor nieuwe energie. Zo vinden we vernieuwende oplossingen voor lokale en regionale energievraagstukken en brengen we de Nederlandse energietransitie verder.