Over Firan

Samen doen, samen maken

Samen met partners maakt Firan de duurzame energie van de toekomst toegankelijk voor iedereen. Firan ontwikkelt, realiseert en exploiteert infrastructuren die klaar zijn voor de toekomst. Met onze netten voor warmte, koude, stoom, duurzame gassen, zonnestroom, windenergie en CO2 lossen we lokale energievraagstukken op.

Samen maken we werk van de energietransitie

Firan werkt met gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars en andere partners aan slimme energie-infrastructuren voor de duurzame wereld van vandaag en morgen.

Onze producten, diensten en projecten leveren een bijdrage aan de lokale, landelijke en internationale klimaatdoelstellingen. Met vernieuwende oplossingen voor lokale energievraagstukken versnellen we samen de energietransitie.

Wij zijn Firan

Ons team van specialisten is aan de slag met duurzame, betrouwbare en betaalbare energie-oplossingen voor gebouwen, gebieden en gemeenten. Als de infra-specialist van de Alliander-groep brengt Firan de energietransitie verder.

Nieuws van Firan

Zonnepanelen met schapen
Firan lanceert de renewable energy matching tool. Hiermee wordt zichtbaar waar lokale koppelingen mogelijk zijn tussen wind- en zonneparken, en tussen producenten en afnemers van groene stroom.
Haike van de Vegte van Firan leidt op 23 september bij The Solar Future een workshop over slimme aansluitingen voor de zonneparken van de toekomst. Ontvang 10% korting op deelname!
Cable pooling maakt zon- en windparken mogelijk op locaties die nu nog vaak buiten beeld blijven - en vergroot daarmee het aantal kansrijke projecten. Sipco Eggink van Firan vertelt er alles over.

Schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten.