Werk met ons samen aan eigentijdse oplossingen voor nieuwe energie

Firan verbindt en verduurzaamt

Firan is uw partner voor vernieuwende infra-oplossingen voor duurzame energie. We leggen daarvoor de verbinding tussen de verschillende spelers in de energietransitie: van gemeenten en woningcorporaties tot vastgoedontwikkelaars en de industrie. Samen maken we de energie van de toekomst toegankelijk voor iedereen.

Overheden en andere publieke partijen

Zoals:

Producenten van duurzame energie

Gebruikers van duurzame energie

Zoals: 

Partners in duurzame energie

De uitwisseling van lokale duurzame energie krijgt alleen vorm door samenwerking tussen een groot aantal verschillende partijen. Als onafhankelijke infra-expert brengt Firan steeds de juiste partners samen. De lokale vraagstukken, expertise en ervaringen staan daarbij altijd centraal. Zo komen we samen tot energie-infrastructuren die klaar zijn voor de toekomst.

Zo komen we tot succesvolle samenwerking

Als koploper en aanjager brengt Firan alle strategische en technologische partners samen om projecten met duurzame energie tot een succes te maken. We gaan aan de slag voor een gezamenlijk succes, met oog voor de ambities en doelen van alle deelnemers.

We hebben een ruime ervaring met samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld gemeenten, woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars, energiecoöperaties, ondernemersverenigingen van bedrijventerreinen, en ontwikkelaars van zon- en windparken. Verder participeren we in diverse gemeentelijke warmtenetwerkbedrijven en regionale investeringsfondsen.

Vraag het Firan

Bent u op zoek naar een partner om slimme energie-oplossingen mee te realiseren?

Partners van Firan

Een selectie van onze partners in slimme infra-oplossingen voor de energie van vandaag en morgen.

BPD Bouwfonds

ENGIE

Ennatuurlijk

Etriplus

Idealis

Izzy projects

Oost NL

Pampus

Parteon

PDENH

Provincie Gelderland

Provincie Noord-Holland

QNQ Partners

SolarEnergyWorks

Universiteit Wageningen

Wiek-II

Gemeenten en Firan

Firan is in steden door het hele land samen met gemeenten aan de slag met de energietransitie. Bekijk onze actuele projecten in onder andere Amsterdam, Arnhem, Hengelo, Montferland, Nijmegen, Terneuzen, Wageningen en Zaanstad.

Woningcorporaties en Firan

De slagkracht van woningcorporaties is een belangrijke drijver achter de lokale energietransitie. Firan ondersteunt woningcorporaties in onder meer Amsterdam, Wageningen en Zaanstad om de verduurzaming van het vastgoed te versnellen.

Als onderdeel van de Alliander-groep werkt Firan samen met zusterondernemingen zoals Qirion.