Werken bij Firan

De duurzame wereld van morgen begint vandaag met Firan, de infra-specialist voor nieuwe energie binnen de Alliander-groep. Heb jij warmte, koude, stoom, duurzame gassen en CO2 door je aderen stromen? Dan maken we graag kennis met jou!

Vacatures

Business Developer

Je bent een constructieve teamspeler met een drive om projecten van A tot Z in goede banen te leiden. Met een passie voor duurzaamheid en commercie realiseer je innovatieve projecten voor de energie van morgen.

Bekijk vacature

Projectcontroller

Je bent een ervaren en gedreven projectcontroller die graag de mouwen opstroopt om te zorgen voor een goede sturing op projecten. Schakelt moeiteloos tussen verschillende projecten en prioriteiten en zoekt actief naar de balans tussen projectmonitoring en de dienstverlening aan de organisatie.

Bekijk vacature

Medior Businessontwikkelaar

Je bent een ervaren commerciële denker en doener en kunt niet wachten om samen met collega’s nieuwe-energie grenzen te verleggen. Dat doe je als verantwoordelijke voor het hele proces van projecten: van het identificeren van leads tot en met de Financial Close en de overdracht naar de afdeling Realisatie.

Bekijk vacature