Firan maakt duurzame energie toegankelijk voor iedereen

Het antwoord op de groeiende vraag naar duurzame warmte, elektriciteit en gassen

Firan is specialist in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van infrastructuren voor warmte, koude, waterstof, duurzame gassen en zonne- en windenergie die klaar zijn voor de wereld van morgen.

Ontwikkelen

Met onze veelzijdige expertise en vernieuwende aanpak gaan we aan de slag met alle technische, organisatorische, juridische en financiële vraagstukken van uw project. Van het eerste concept tot het daadwerkelijke plan.

Realiseren

In nauwe samenwerking met partners nemen we u, indien gewenst, de volledige realisatie uit handen. Van de aanleg van ondergrondse leidingen tot de implementatie van het lokale energiemanagementsysteem.

Exploiteren

We verzorgen het beheer en onderhoud van uw assets, en we zorgen samen met partners voor duurzame, betrouwbare en betaalbare energie-infrastructuren die altijd klaar zijn voor de toekomst.

Futureproof

Centraal in al onze oplossingen staat het unieke Grid Control Platform voor de analyse, monitoring en sturing van de lokale energiestromen. Het Grid Control Platform houdt opwek, opslag, conversie en verbruik van energie continu in de gaten. Met als resultaat: altijd de juiste energie op de juiste plaats.

Samen doen en samen maken

De duurzame energie van de toekomst voor iedereen

Samen met gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, energieproducenten en andere partners werkt Firan aan slimme energie-oplossingen voor gebouwen, gebieden en gemeenten.

Gemeenten

Vastgoed projectontwikkelaars

Woningcorporaties

Zon- en wind projectontwikkelaars

Bedrijventerreinen en industriegebieden

De voordelen

  • Duurzaam en futureproof
  • Slim en efficiënt
  • Flexibel en veelzijdig
  • Meer rendement