Maatregelen coronavirus (COVID-19) van Firan

Warmteleiding Zaandam

De overheid neemt diverse maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Bij Firan blijven we onze werkzaamheden uitvoeren, waarbij we uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid volgen. We houden u via onze website op de hoogte van de gevolgen daarvan voor onze dienstverlening.

Bij Firan houden we de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. De adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM zijn hierbij richtinggevend.

Aanleg, beheer en onderhoud infra gaat door

Het transport van warmte is onderdeel van de vitale energie-infrastructuur in ons land. Als specialist in warmte-infra blijft Firan zich daarom inzetten voor een betrouwbare warmte-infrastructuur. Het operationele werk zoals de aanleg, het beheer en onderhoud van infra gaat daarom door. Onze medewerkers en aannemers werken daarvoor op locatie, tenzij zij gezondheidsklachten hebben. Voorafgaand aan een bezoek nemen zij altijd contact op om te bespreken of er op de betreffende locatie aanvullende eisen gelden.

Ons kantoorpersoneel, dat normaal gesproken aanwezig is in Amsterdam en
Arnhem, werkt zoveel mogelijk vanuit huis. Onze medewerkers zijn goed bereikbaar voor telefonisch overleg en digitale meetings. Alle lopende afspraken blijven daarom staan en vinden in overleg telefonisch of online plaats.

24/7 service

De medewerkers in de calamiteitendienst van onze zusteronderneming Qirion staan nog steeds 24/7 voor u klaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Uiteraard hebben zij voor werkzaamheden op locatie de werkwijze aangepast, in lijn met de hygiënerichtlijnen van het RIVM. Zij wassen bijvoorbeeld extra vaak hun handen, houden afstand bij persoonlijk contact, schudden geen handen en zijn alert op mogelijke gezondheidsklachten.

Afspraken op locatie

Voor uw en onze veiligheid verzoeken we u vriendelijk om contact met ons op te nemen als u een afspraak heeft op locatie met onze medewerkers en als u:

  • symptomen vertoont zoals koorts en luchtwegklachten;
  • recent in een gebied met een hoge verspreiding bent geweest;
  • of recent contact hebt gehad met een corona-patiënt.

Meer weten?

Heeft u nog vragen rondom de maatregelen tegen het coronavirus die Firan treft? Of wilt u meer weten over uw afspraak met één van onze medewerkers? Neem dan contact op met uw contactpersoon of bel met ons hoofdkantoor via telefoonnummer 088-54 26 363 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur).

Via onze website houden we u op de hoogte hoe we omgaan met actuele ontwikkelingen rond het coronavirus. Bijvoorbeeld als de richtlijnen van de overheid die gelden vanaf 7 april ons noodzaken tot een andere werkwijze.

Delen op social media
Meer weten?
Duurzaam lokale energie uitwisselen? Firan ondersteunt hierbij! Wij helpen lokale partijen met de realisatie van open en onafhankelijke energie infra.

Firan werkt verder aan de energie van de toekomst: onze highlights van 2021

In 2021 zette Firan in verschillende regio's nieuwe stappen naar infra-oplossingen voor de duurzame wereld van vandaag en morgen. De highlights op een rij!
Lees meer

Wat vindt u van Firan?

Laat het ons weten!
Het invullen duurt max. vier minuten en is anoniem.